Otvorena Soba čuda u Sisku

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u Sisku je u petak, 2.prosinca otvorena Soba čuda - prva soba za terapiju senzornom integracijom u tom dijelu Hrvatske. S tridesetak djece s poteškoćama u razvoju u početku će raditi jedan terapeut, u planu je edukacija i drugog, pa će od sredine sljedeće godine još tridesetoro mališana dobiti potrebnu terapiju.

Svima onima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta dodijeljene su zahvalnice, dok su u glazbenom dijelu programa otvaranje Sobe čuda nastupili sisački Tičeki i grupa Crescendo, Antonio Rožić, Lordan Badanjek i Branko Kužnar-Žan. Ovaj financijski zahtjevan projekt Udruga je pokrenula u listopadu 2014.godine, a prostor za Sobu čuda u Frankopanskoj 5 u Sisku Udruzi je dodijelio Grad Sisak koji će po otvorenju financirati hladni pogon-troškove režija dodjeljenog prostora.

Sobu čuda presjecanjem vrpce otvorila je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček uz asistenciju djece koja će u ovom prostoru pohađati senzornu terapiju.

Slijedeći ovaj link možete vidjeti film o realizaciji projekta Soba čuda
https://www.youtube.com/watch?v=J8TLxWnPgfM

SOBA ČUDA 27 750x501

SOBA ČUDA 12

SOBA ČUDA 33

DONATORI SOBE ČUDA

donatori 1

donatori 2

donatori 3

donatori 4

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.