U Udruzi povećavamo zapošljivost naših članova

U Hrvatskoj u kojoj živi više od 511 tisuća osoba s invaliditetom, a svega njih 11 tisuća je zaposleno s razlogom smo ponosni kada u Udruzi za svoje članove uspijemo otvoriti radno mjesto jer time umanjujemo nemilosrdnu statistiku koja pokazuje kako se poslodavci još uvijek lakše odlučuju za plaćanje novčanih kazni za kvotno zapošljavanje od zapošljavanja samih osoba s invaliditetom.

Opširnije...

Održana redovna izvještajna Skupština Udruge

Na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici u utorak 12.travnja održana je redovna izvještajna skupština Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije na kojoj je usvajanjem izvještaja o radu, financijskog izvještaja, izvještaja Nadzornog odbora i Upitnika o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola usvojen i odobren rad Udruge u 2021. godini.

Opširnije...

Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera

 Projekt Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera, provode udruge UOSI SMŽ iz Petrinje kao nositelj i partnerske organizacije, Udruga KAS iz Siska i Građanski aktivizam iz Petrinje u razdoblju od 22.2.2022. – 22.2.2023.godine. Odobrena novčana sredstva su iz Europskog socijalnog fonda-Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Vrijednost projekta u iznosu od 370.947,38 kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (85%) i Ured za udruge Vlade RH (15%).

Opširnije...

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 77 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.