Zimi su potrebe veće, a i druženje i razgovor ne treba zanemarivati

zaželi u zimi

Tijekom zimskog razdoblja, žene zaposlene na projektu „Nove vještine za jednake mogućnosti“ Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije financiran kroz program Zaželi, imaju mnogo više posla. Najveća briga im je zateći korisnike žive i zdrave, razgovarati s njima, popiti kavicu, dogovoriti se o potrebama za taj dan.

Opširnije...

Godina dana podrške i pomoći kroz program Zaželi

 godinu dana zaželi

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije među prvima je na području Sisačko-moslavačke županije počela provoditi program „Zaželi – program zapošljavanja žena“ . Projektom „Nove vještine za jednake mogućnosti“ ukupne vrijednosti 3.248.260,00 kn cilj je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, te s druge strane potaknuti socijalnu uključenost i povećati kvalitetu života krajnjih korisnika, prvenstveno osoba s invaliditetom i osoba starije životne dobi. Partneri UOSI SMŽ na ovom projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje -Područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Petrinja i Grad Petrinja.

Opširnije...

UOSI SMŽ započela s uvođenjem sustava kvalitete OK2015

ok2015

Uvodnom radionicom i imenovanjem radne skupine Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u utorak, 5.veljače 2019. godine i službeno je počela s uvođenjem Sustava upravljanja kvalitetom za organizacije civilnoga društva OK2015, za sada jedinog takvog dostupnog u Hrvatskoj.

Opširnije...

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 103 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam