Timskim radom do uspjeha

Iza svih projekata Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije stoji uspješan projektno-administrativni tim te ostali stručnjaci, zaposlenici, članovi, korisnici usluga i volonteri koji uspješno odrađuju planirane i predviđene projektne aktivnosti. Jedna od naših prioritetnih odrednica u radu Udruge i vjerujem koja je značajno doprinijela općem razvoju i prepoznatljivosti kvalitete našeg rada je i ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj zaposlenika.

Opširnije...

Edukacija djelatnica u programu ZAŽELI - „Novim vještinama za bolju zajednicu“

Dok se godišnji odmori privode kraju djelatnice Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije zaposlene na projektu Zaželi – „Novim vještinama za bolju zajednicu“, njih 14, tijekom ljetnih mjeseci uspješno su završile edukaciju za uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja u petrinjskom Centru za šljivu i kesten, za koju je po projektnom proračunu, predviđen iznos bespovratnih sredstava od 106.000,00 kn. Program je verificiran od strane Ministarstva te im je svečano uručeno Uvjerenje o osposobljavanju koje mogu upisati u e-radnu knjižicu.

Opširnije...

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 56 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.