Radionica: Iskoristi priliku za promjenu

radionica klobučar

Udruga za brigu o ženi i obitelji iz Siska održala je u prosincu radionicu "Iskoristi priliku za promjenu" koja se realizira u sklopu projekta  zaŽELI-poKRENI. Projekt je financiran uz potporu Sisačko-moslavačke županije, a namijenjen je ženama uključenim u projekt "Zaželi" kao i svim zainteresiranima.

Read more ...

Što nakon završetka projekta u programu Zaželi?

rezultati Zaželi

Provedba projekta  Nove vještine za jednake mogućnosti na području Sisačko-moslavačke županije  provodi se sukladno Ugovoru i planu provedbe. U tijeku je 21 mjesec  od početka provedbe projekta  i pružanja podrške u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Read more ...

Stepenicama do krova za Inkluzivnu farmu

U subotu 14. prosinca 2019. godine s početkom od 4:00 h u zgradi Zagrepčanke na adresi Savska 41, Zagreb, započet će sportsko – humanitarna inicijativa naziva Stairway to roof. Panda će u zgradi Zagrepčanke odraditi disciplinu Everesting: 107 uspona, 25 katova, 52430 stepenica. Cilj ‘Stairway to roof’ je skupiti sredstva za Udrugu osoba s invaliditetom Sisačko-Moslavačke županije kojima će se financirati krov njihove inkluzivne farme. Farma je zamišljena kao Centar za boravak i neovisno življenje djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Read more ...

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

We have 48 guests and no members online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok