Humane zvijezde za sobu čuda

U četvrtak, 21.svibnja 2015. godine u 17 sati, na Gradskom stadionu u Petrinji, odigrala se humanitarna nogometna utakmica između HUMANIH ZVIJEZDA HRVATSKE i HUMANIH ZVIJEZDA PETRINJE, od kuda će sav prihod od prodaje vrijedonosnih kupona ići na poseban novootvoreni žiro račun za UOSI SMŽ – Malu kuću. Prihod od donacije namijenjen je uređenju „SOBE ČUDA“ – prve sobe u Sisačko-moslavačkoj županiji za terapiju senzorne integracije za djecu s razvojnim teškoćama.

zvjezde soba cuda1

HVALA svima koji su na bilo koji način dali doprinos ovoj akciji. Posebno Gradu Petrinji, Goranu Oreškoviću, Humanim zvijezdama Hrvatske, Privredi, Komunalcu Petrinja, HUmanim zvijezdama Petrinje, članovima Udruge....

zvjezde soba cuda5

zvjezde soba cuda4

zvjezde soba cuda2

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok