Čaroban Jozo Bozo dan u Maloj kući

U sklopu projektnih aktivnosti koje je Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije nazvala ZA OSMIJEH NA LICU u utorak, 23.lipnja gost Male kuće bio je JOZO BOZO.

 

jozo bozo 1

Projekt Za osmijeh na licu dio je Projekta "Za bolji početak" - obuhvatnog UNICEF- ovog programa i akcije pod nazivom: Igraj za naše boje – naša zajednica za najmlađe čiji je cilj da svako dijete u zajednici dobije priliku ispuniti svoje potencijale i životne snove.

Program se realizira u skladu s ciljevima partnerstva UNICEF-a i Vlade RH za period 2012. – 2016. te u okviru planiranih aktivnosti dvogodišnjeg radnog plana. Nositelj projekta je Udruga MI iz Splita, a koordinatorica za Sisačko-moslavačku županiju je Palma Miličević.

jozo bozo 2

 

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

mala kuca donacije

Podržite rad Udruge osoba s invaliditetom uplatom na žiro račun naše udruge.

 

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Mala kuća

Centralno mjesto okupljanja djece s teškoćama u razvoju u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Napomena: Imamo potrebnu opremu i educirane djelatnike za rad s djecom.

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.