Potpisan Ugovor sa Zakladom Hrvatska za djecu

Među 47 projekata koje će s gotovo 2 milijuna kuna sufinancirati Zaklada Hrvatska za djecu ove godine našao se i projekt Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, koji je, kao i većina odobrenih projekata usmjeren prem cilju podizanja kvalitete života, jačanju i međusobnom povezivanju i umreživanju roditelja i zajednice u kojoj žive.

Zaklada Hrvatska za djecu

Prednost pri financiranju imali su projekti udruga koje dolaze s područja od posebne državne skrbi, a nekoliko projekata provest će se i na potresom pogođenoj Banovini. Među njima je i projekt UOSI SMŽ pod nazivom „Korak do škole“, a provedbu kojega Zaklada sufinancira s 10.000,00 kuna.

Projektne aktivnosti naša Udruga je, shodno odobrenim sredstvima, usmjerila ovoga puta na neformalna zajednička druženja roditelja i djece uključenih u naše preostale programe s ciljem međusobnog povezivanja i stvaranja neformalne mreže podrške. Razvijat ćemo međusobnu interakciju, socijalno uključivanje, jačanje kompetencija. Kroz javne kampanje obilježavanja važnih datuma za djecu i mlade s TUR razvijati ćemo i senzibilizirati te educirati javnost pozitivnim stavovima prema životnim potrebama i problemima djece i mladih s invaliditetom.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 40 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.