Dani otvorenih vrata UOSI SMŽ

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. U „Dane otvorenih vrata udruga“, koji se ove godine održavaju od 10. do 12. lipnja, uključila se i Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

dovfarmanaslov

Tim povodom Udruga je organizirala kroz 3 dana programa različite aktivnosti kojima smo javnosti htjeli približiti naš rad, projekte i programe koje provodimo.
Prvog dana, u četvrtak. 10.lipnja, u Hrastovici je predstavljen projekt Inkluzivne farmu. U petak otvaren je U maloj kući u Petrinji naš novi prostor „Šećernice“ Udruge osoba s invaliditetom, a istog dana popodne na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici terapeuti su predstavili svoj rad kroz aktivnosti koje su nazvali „Igrom do vještina“.

terapeuti

Zadnjeg dana, u subotu, 12.lipnja na farmi u Hrastovici predstavljeni su projekti koji su usmjereni našim starijim članovima, odraslim osobama s invaliditetom, a to su projekti „Novim vještinama za bolju zajednicu“ iz programa „Zaželi“ i „Asistent – pomoć i podrška“, projekt osobne asistencije.“

farma zaželi i asistenti

Bila je to prilika da posjetiteljima uz samu farmu, predstave i projekt „Inkluzivna farma – temelj samostalnog života“.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 161 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.