Održana izvještajna skupština UOSI SMŽ

Na redovnoj izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge osoba s invaliditetom Sisačko - moslavačke županije koja je održana 6.lipnja 2020.g. u Petrinji jednoglasno je prihvaćen izvještaj o radu Udruge u 2019. godini, za dopredsjednika Udruge izabran je Silvio Radošević, nova članica Upravnog odbora udruge postala je Lana Vanić, a članovi Skupštine prihvatili su i novi Strateški plan udruge za razdoblje od 2021. do 2024. godine, kao i izmjene Statuta Udruge.

Nakon što je predsjednica udruge Dijana Smajo izrazila zadovoljstvo radom udruge u 2019. godini Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge podnijela je Izvještaj o radu Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u 2019. godini koji je i ovoga puta, za članove Skupštine i donatore, tiskan u brošuri koja će uskoro, osim u tiskanom, biti dostupna i u online izdanju na web stranici Udruge.

radno predsjedništvo

Na www.uosismz.hr već je dostupan i novi Strateški plan Udruge za razdoblje od 2021. do 2024. godine koji je danas jednoglasno prihvaćen, a daljnji razvoj Udruge obuhvaćen je brojnim aktivnostima i specifičnim ciljevima obuhvaćenim kroz finalnih 5 strateških ciljeva.
Usvojen Strateški plan dostupan je na slijedećem linku Strateški plan od 2021. do 2024.

Izvještaj o radu, financijski izvještaj, izvještaj Nadzornog odbora te Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2019. godinu jednoglasno su prihvaćeni od strane članova Skupštine. Na izvještajnoj sjednici Skupštine danas je predstavljen i pozitivan zaključak revizijskog uvida u dosadašnji rad Udruge kojeg je proteklih 6 mjeseci provodila ovlaštena revizijska tvrtka Retra d.o.o. Njihovo izvješće također je dostupno na web stranici udruge na slijedećem linku Revizijski uvid_UOSI SMŽ 2019.

naslovna 1

Predsjednica Dijana Smajo danas se još jednom zahvalila dosadašnjoj dopredsjednici Udruge Ani Alapić na sveobuhvatnoj pomoći i doprinosu u razvoju udruge koja se pisanom ostavkom još početkom ožujka 2020. godine oprostila od svog rada u civilnom društvu te je za dopredsjednika UOSI SMŽ danas jednoglasno izabran Silvio Radošević, a Udruga je dobila i novu članicu Upravnog odbora Lanu Vanić, dipl.iur.

silvio

Članovi Skupštine također su jednoglasno prihvatili prijedlog Upravnog odbora o dodatku gospodarskih aktivnosti Udruge u Članku 13. Statuta koji će omogućiti donekle održivost i financiranje dijela usluga koje se odnose na pružanje psihosocijalne podrške najmlađim članovima Udruge.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 32 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.