Obustava pružanja terapeutskih usluga u UOSI SMŽ !

Dragi roditelji i članovi Udruge,

sukladno novim preporukama stručnih službi, vezano uz COVID-19 - bolest uzrokovanu novim koronavirusom, nakon zatvaranja predškolskih i školskih ustanova, odlučili smo i mi to učiniti s terapeutskim prostorima u Maloj kući i Sobi čuda jer ne možemo osigurati potpunu dezinfekciju i čišćenje prostora između svake terapije, a sukladno uputama za "Čišćenje i dezinfekciju prostorije bez oboljelih" koju je objavio HZJZ i WHO.

Trenutna obustava na snazi je kao i za vritće i škole 2 tjedna, dakle od ponedjeljka 16.do ponedjeljka 30.ožujka 2020.g., a početak ili daljnja obustava ovisit će o preporukama stručnih službi.
Naši terapeuti obavijestit će Vas na vrijeme o svim promjenama, a stojimo Vam na raspolaganju na našim brojevima telefona, mailu ili na društvenim stranicama Udruge (Facebook i Instagram).

Brojevi telefona za više informacija: 044/719 482 ili 091/4050 533 (Aleksandra MIlković, izvršna direktorica Udruge)

Zdravlje naše djece i članova svima je prioritet i nadamo se da ćemo i ovu prepreku i izazov prebroditi sa što manje posljedica za sve nas. Hvala na razumijevanju.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 51 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.