Radionica: Iskoristi priliku za promjenu

Udruga za brigu o ženi i obitelji iz Siska održala je u prosincu radionicu "Iskoristi priliku za promjenu" koja se realizira u sklopu projekta  zaŽELI-poKRENI. Projekt je financiran uz potporu Sisačko-moslavačke županije, a namijenjen je ženama uključenim u projekt "Zaželi" kao i svim zainteresiranima.

Cilj radionice je prihvaćanje i korištenje promjena kao mogućnosti za zdraviji, sretniji i zadovoljniji život te kao prilike za osobni razvoj.

Na radionici su sudjelovale sve žene zaposlene na projektu Nove vještine za jednake mogućnosti Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i time su pokazale da je naslov projekta zaista opravdan i da su zainteresirane za svaku radionicu i edukaciju koja im se ponudi, a koja će im donijeti neke nove vještine kako bi kvalitetnije obavljale svoje radne obaveze.

1a 2 800x425

Tijekom radionice razgovarale su o teškoćama na koje povremeno nailaze u radu s korisnicima i kako ih riješiti na obostrano zadovoljstvo. Dobile su mnogo konkretnih odgovora i savjeta koje će primijeniti u svom radu s korisnicima.

1c 2 759x800

Projekt Nove vještine za jednake mogućnosti vrijedan je 3.153.404,13 kuna, a odobren je u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – Program zapošljavanja žena“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Programa za zapošljavanje žena, a provodi se u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

We have 54 guests and no members online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok