Obilježen Međunarodni dan volontera i blagdan Svetog Nikole

Povodom Međunarodnog dana volontera Udruga osoba s invaliditetom se u Hrvatskom domu javno zahvalila svim volonterima koji im pomažu u redovnom radu. Svake godine se ujedno poveže i blagdan sv. Nikole pa je održan prigodan program uz darivanje djece.

volonteri

Izvršna direktorica Udruge Aleksandra Milković se zahvalila svim volonterima na angažmanu ujedno rekavši koliko su volonteri njima važni i koliko im pomažu. Uslijedila je dodjela zahvalnica istima. Najviše sati je volontirajući provela Ivana Šalić koja je proglašena najbolljom volonterkom Udruge u 2018. godini.

ivana

Uslijedila je prigodna predstava o dolasku sv.Nikole koju su tradicionalno pripremili članovi katoličke Udruge Marijina legija s djecom iz Nazaretske skupine koja djeluje u župi sv.Lovre u Petrinji. Djeca su se obradovala čim je sv. Nikola ušao na scenu, a osmijeh je bio još veći kada je sv.Nikola počeo dijeliti poklone.

marijina legija

sv.nikola

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 56 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam