Obilježen Međunarodni dan volontera i blagdan Svetog Nikole

Povodom Međunarodnog dana volontera Udruga osoba s invaliditetom se u Hrvatskom domu javno zahvalila svim volonterima koji im pomažu u redovnom radu. Svake godine se ujedno poveže i blagdan sv. Nikole pa je održan prigodan program uz darivanje djece.

volonteri

Izvršna direktorica Udruge Aleksandra Milković se zahvalila svim volonterima na angažmanu ujedno rekavši koliko su volonteri njima važni i koliko im pomažu. Uslijedila je dodjela zahvalnica istima. Najviše sati je volontirajući provela Ivana Šalić koja je proglašena najbolljom volonterkom Udruge u 2018. godini.

ivana

Uslijedila je prigodna predstava o dolasku sv.Nikole koju su tradicionalno pripremili članovi katoličke Udruge Marijina legija s djecom iz Nazaretske skupine koja djeluje u župi sv.Lovre u Petrinji. Djeca su se obradovala čim je sv. Nikola ušao na scenu, a osmijeh je bio još veći kada je sv.Nikola počeo dijeliti poklone.

marijina legija

sv.nikola

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

We have 103 guests and no members online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok