Paketi higijenskih potrepština u sklopu programa Zaželi

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije jedna je od prvih u Hrvatskoj koja je krenula s provedbom projekta u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – Program zapošljavanja žena“. U projektu Udruge pod nazivom "Nove vještine za jednake mogućnosti" jedna od glavnih aktivnosti je i nabava te podjela paketa higijenskih potrepština krajnjim korisnicima projekta, tj. osobama starije životne dobi kojima zaposlene žene pomažu u njihovim domovima.

 vijest 1

Higijenski paketi planirani su na mjesečnoj razini po krajnjem korisniku do najviše 200,00 kn. Projektnom prijavom UOSI SMŽ je planirala 120 krajnjih korisnika na području cijele Sisačko-moslavačke županije, ali zbog velikog broja osoba starije životne dobi kojima je potrebna pomoć, danas brinu već o 200 krajnjih korisnika. Projektni tim donio je odluku da se osnovne higijenske potrepštine rasporede ravnomjerno za sve korisnike kojima je potrebna ovakva pomoć. Svi podijeljeni paketi higijenskih potrepština sadrže osnovne higijenske artikle,koji na zadovoljstvo korisnika, ali i na zadovoljstvo zaposlenih žena, olakšavaju održavanje domova krajnjih korisnika čistim i ugodnim za život.

vijest 2

Projekt „Nove vještine za jednake mogućnosti“ financiran je u iznosu od 3.248.260,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Programa za zapošljavanje žena, a partneri UOSI SMŽ na ovom projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje -Područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Petrinja i Grad Petrinja.

vijest3

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 74 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam