Radionica: Iskoristi priliku za promjenu

Udruga za brigu o ženi i obitelji iz Siska održala je u prosincu radionicu "Iskoristi priliku za promjenu" koja se realizira u sklopu projekta  zaŽELI-poKRENI. Projekt je financiran uz potporu Sisačko-moslavačke županije, a namijenjen je ženama uključenim u projekt "Zaželi" kao i svim zainteresiranima.

Cilj radionice je prihvaćanje i korištenje promjena kao mogućnosti za zdraviji, sretniji i zadovoljniji život te kao prilike za osobni razvoj.

Na radionici su sudjelovale sve žene zaposlene na projektu Nove vještine za jednake mogućnosti Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i time su pokazale da je naslov projekta zaista opravdan i da su zainteresirane za svaku radionicu i edukaciju koja im se ponudi, a koja će im donijeti neke nove vještine kako bi kvalitetnije obavljale svoje radne obaveze.

1a 2 800x425

Tijekom radionice razgovarale su o teškoćama na koje povremeno nailaze u radu s korisnicima i kako ih riješiti na obostrano zadovoljstvo. Dobile su mnogo konkretnih odgovora i savjeta koje će primijeniti u svom radu s korisnicima.

1c 2 759x800

Projekt Nove vještine za jednake mogućnosti vrijedan je 3.153.404,13 kuna, a odobren je u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – Program zapošljavanja žena“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Programa za zapošljavanje žena, a provodi se u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.