Odluka o izvanrednom radu i pružanju usluga psihosocijalne podrške u UOSI SMŽ

Od ponedjeljka 18.svibnja 2020. godine u prostorima udruge u Maloj kući u Petrinji i Sobi čuda u Sisku nastavljamo s individualnim radom u pružanju usluga radne terapije, terapije senzorne integracije, programa Male škole i pomoći u učenju. U nastavku je Odluka o uvjetima rada i načinu pružanja podrške, a sukladno preporukama stručnih službi i uputama HZJZ i WHO.

 OBAVEZA ZA ZAPOSLENIKE


POSTUPANJE KORISNIKA PO ULASKU U PROSTORE UOSI SMŽ

ZAJEDNIČKE PREPORUKE ZA SVE ZAPOSLENIKE I PROSTORE RADA

Soba čuda – vrijeme međusmjene od 13  do 14 sati zajedničko čišćenje i dezinfekcija zajedničkih prostorija
Čišćenje prostorija. Dodirne površine kao što su kvake na vratima, ručke na prozorima, radne površine, tipkovnice, konzole, slavine u toaletima i kuhinjama, tipke vodokotlića, daljinski upravljači, prekidači za struju, zvona na vratima, tipke dizala te druge dodirne površine koje koristi veći broj ljudi neophodno je dezinficirati na početku i na kraju svake smjene a najmanje dva puta dnevno. Izbjegavajte koristiti klimatizacijske i ventilacijske uređaje. Čišćenje se provodi u vrijeme kada korisnici nisu prisutni u prostorima pružatelja usluge.

 

Odluka o provođenju uputa i načinu rada pod navedenim uvjetima iz prethodnih članaka ostaje na snazi do daljnjega, odnosno ovisit će o preporukama stručnih službi i statusu pandemije u Hrvatskoj, a sukladno preporukama i uputama HZJZ i WHO o čemu će svi zaposlenici biti pravodobno obaviješteni službenim e-mailom, a korisnici usluge usmenim putem i putem društvenih stranica, web stranice i oglasne ploče.